Які тканини використовує бренд LU і які з них краще підходять для літа чи для холодної пори?
Нещодавно я замислилася, що більшість мого одягу або надто щільний на літо, або занадто тонкий для осені. Особливо це відчувається, коли погода міняється за день — вранці холодно, а вдень спека. От і задумалася, з яких тканин краще обирати речі, щоб не було ні жарко, ні холодно. Знайома радила дивитися натуральні матеріали, але я не дуже розбираюся у цьому. Може, хтось підкаже, які тканини підходять для різних сезонів і як зрозуміти, що одяг справді якісний?
33 Views

Я трохи розбираюся у цьому, бо колись теж шукала зручні тканини для літа. Зараз віддаю перевагу легким натуральним матеріалам — льону, бавовні, віскозі. Вони добре пропускають повітря і приємні до тіла. До речі, у LU є докладні описи тканин у кожному товарі, що допомагає зрозуміти, для якого сезону річ найкраще підходить. На зиму я б радила звернути увагу на речі з щільнішої віскози чи трикотажу — вони теплі, але не парять. Мені дуже сподобалося, що у цього бренду можна знайти речі на будь-яку пору року без компромісів між стилем і комфортом.